Workshopok

A képzés leírása:

A Juventus Képzési Központ által kifejlesztett képzés teljesen egyedi know-how-ra és módszertanra épül, mely a megrendelő vállalattal történő igényfelmérő egyeztetésnek megfelelően, testreszabott egyedi tematika alapján kerül megtartásra az általuk kiválasztott trénerrel.

A 100%-ban gyakorlatorientált nyelvi workshopokat tapasztalt trénereink vagy anyanyelvi tanáraink vezetik, így fejlesztve az üzleti kompetenciákat. A 4x45 perces blokkokból álló műhelymunka-sorozatot azoknak a vállalatoknak, teameknek ajánljuk, akiknek a nyelvtanfolyamoknál tömörebb, a tréningeknél pedig rövidebb blokkokból álló képzés illeszkedik legjobban időbeosztásukhoz. 

A képzés célja:

A workshop célja egyrészről a személyes hatékonyság növelése a magánéletben és a munkahelyen is használható módszerek elsajátítása révén, pl. célállítás, egyéni teljesítmény modellje, másfelől a munkahelyi, üzleti készségek – tárgyalástechnika, prezentáció - fejlesztése mellett a munkahelyi hatékonyság növelése a tudatosabb kommunikáció, jobb időgazdálkodás, helyzetfüggő vezetői készségek által.

 

A képzés módszere:

Minden gyakorlatnak külön nyelvi célja (pl. hallás utáni szövegértés fejlesztése) és külön coaching célja (pl. az egymásnak adott visszajelzés fontosságának és szerkezetének tudatosítása) van. A képzés középpontjába a személyiségfejlesztés, a motiváció, sőt, maga a coaching kerül, amelyet a célnyelv és a nyelvi készségfejlesztés támogat

.

AJÁNLATKÉRÉS

 

További képzéseink, szolgáltatásaink:

ÁLTALÁNOS ÉS ÜZLETI TANFOLYAMOK ONLINE ÉS BLENDED KÉPZÉSEK BESZÉDKÉSZSÉG-FEJLESZTÉS ONLINE SZINTFELMÉRÉS