Szolgáltatások

A nyelvi képzések, tréningek mellett, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi szolgáltatások területén is:

 

KÉPZÉSI IGÉNYEK FELMÉRÉSE, KÉPZÉSI TANÁCSADÁS (ingyenes)

A vállalat és a nyelvtanulók igényfelmérése jelenti a képzés előkészítésének legfontosabb pontját, melynek eredményeit beépítjük a képzés folyamatába.

Ezután képzési tanácsadás formájában javaslatot teszünk a résztvevők csoportba sorolására, a szükséges óraszámra, a fejlesztendő területekre, a mérés és teljesítményértékelés pontjaira.

 

SzolgáltatásainkONLINE SZINTFELMÉRÉS

Minden képzésünket szintfelmérés előzi meg írásban (20-30 perc) és szóban (10-15 perc), mely a jelentkezők nyelvi szintjének felmérésére és az előzetesen megszerzett kompetenciák felmérésére és beszámítására irányul.

 

NYELVI KOMPETENCIA-FELMÉRÉS VAGY INTERJÚZTATÁS

Az előzetes nyelvi szintfelmérésen túl lehetőség van a munkavállalók komplex, kompetencia-alapú, objektív készségfelmérésére is szakértőink vezetésével.

A felmérés a munkatársak tetszőleges számú és összetételű csoportjával is elvégezhető, attól függetlenül, hogy részt vesznek-e a vállalati képzéseken annak érdekében, hogy a vezetőség és a HR szervezet egységes, átfogó képet kapjon az emberi erőforrás nyelvi és üzleti kompetenciáiról.

Hasznos segítség lehetünk a kiválasztás folyamatában, a felvételi interjúk nyelvi részének megtartásában különösen olyan pozíciók esetében, ahol fontos kritérium a nyelvtudás, mint például call center-es, ügyfélszolgálati vagy üzletkötő munkatársak kiválasztásánál.

 

TANANYAG ÉS E-LEARNING TARTALOM-FEJLESZTÉS

A nyelvi képzés eredményesebb lehet a vállalati kulcskifejezéseket, szakzsargont, jellemző beszédhelyzeteket tartalmazó saját céges tananyag kidolgozásával és integrálásával a nyelvtanulás folyamatába, melyet nagy gyakorlattal és egészen speciális referenciákkal vállalunk. Ezzel az extrával biztosan megtérül a nyelvi képzésre fordított befektetés, hiszen a munkatársak célirányosan használható nyelvtudást szereznek minden órán. Mára már e-learning tartalomfejlesztésben, nyelvi modulok szerkesztésében is tapasztalatunk van.


FELNŐTTKÉPZÉSI TANÁCSADÁS

Felejtse el a képzési pályázatokkal járó adminisztratív munkát! Mi gyors és szakszerű segítséget nyújtunk a bonyolult és gyakran változó dokumentáció összeállításában, valamint munkaügyi-képzési ellenőrzések, képzési auditok során.

 

FORDÍTÁS, TOLMÁCSOLÁS

Jól képzett, gyakorlott tolmács-fordító kollégákból és anyanyelvi lektorokból álló csapatunk rövid határidőkkel, minőségi munkával állnak szíves rendelkezésükre. Vállaljuk általános, üzleti és szakmai anyagok, prezentációk, dokumentációk hozzáértő fordítását, valamint tolmácsolást minden európai nyelven. Kollégáink készséggel segítenek céges rendezvények, prezentációk, bemutatók, konferenciák kommunikációjának gördülékenységében is.

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

További képzéseink:

KOMMUNIKATÍV NYELVTANFOLYAM ÜZLETI ÉS MUNKAHELYI NYELVTANFOLYAM SKILLS 21 SZAKNYELVEK