Rólunk

Rólunk

A velünk tanuló szervezetek munkatársai elfoglalt, magas igényű emberek. Nincs vesztegetni való idejük, a legjobb megoldást szeretnék kapni. Képzéseinket az ő igényeik szerint alakítottuk ki, ezért a gyakorlatban használható üzleti tudást és gyors munkahelyi készségfejlesztést kínálunk.

Partnereinknek a nyelvi képzéseken túl jóval többet nyújtunk. Hozzáértő szervezőcsapattal, minőségszemlélettel, precíz adminisztrációval és proaktív képzésfejlesztési ötletekkel támogatjuk a képzési programokat.

Juventus számokban

120 tréningnap / év

80.000 tanóra / év

230 velünk tanuló cég

210 tanár

44 városban

2500+ nyelvtanuló / év

Jelenlétünk

Az ország minden pontján magas szintű képzéseket biztosítunk.

Jelenlétünk térkép

Juve.hu Vélemények rólunk

juve.hu egyszemélyes képzések

juve.hu bemutatkozó film

Referenciák

25 év, 8 ország, 55 város, több 10 000 nyelvtanuló

Partnereink Magyarország és a régió legnagyobb és legnevesebb gazdasági szervezetei. Az elmúlt 25 évben 8 országban, 55 városban több tízezer nyelvtanuló tanult velünk munkahelyén.

Országos lefedettségünket a kiépített vezetőtanári hálózat, a mindenhol egységesen magas színvonalú szervezés és a gondosan előszűrt, kiváló tanári bázis teszi lehetővé.

Vélemények

A két évtized felnőttképzésben eltöltött tapasztalat arra tanított bennünket, hogy törekedjünk a maximumra: legyünk szakértők a felnőttképzés módszertanában és a motiválásban, a vállalati képzések tapasztalatait és igényeit folyamatosan építsük be a képzési programjainkba, ismerjük a felnőttképzési szabályozás rejtelmeit, és legyünk képesek a folyamatos megújulásra.

Szendrődi Ferenc

  • HR Manager
  • Givaudan Business Solutions Kft.

“Az a tapasztalatom, hogy egy innovatív és agilis cég, újabb és újabb képzési megoldásaikat rugalmasan lehet a változó szervezeti igényekhez illeszteni.”

Varga Viktória

  • Képzési és fejlesztési munkatárs
  • Metro Kereskedelmi Kft.

“Azt emelném ki, hogy mennyire jó hátteret adnak a képzésszervezésben, a riportálásban. Az órák pedig élményt és nem terhet jelentenek a kollégáknak, megkönnyítve a HR dolgát is”

Kim Rasmussen

  • szövetségi kapitány
  • kézilabda-válogatott

“Nehéz nyelv a magyar, de most már tetszik. Az órák érdekesek és hasznosak. Amit ma gyakorolunk, azt másnap már a pályán használom.”

Felkeltették az érdeklődésem,

Ajánlatot kérek!

Ajánlatkérésére 48 órán belül válaszolunk. Kérhet ingyenes próbaórát is, ha szeretné megtapasztalni.

Hírek, események

A felnőttképzés és nyelvi képzés aktuálisairól, eseményekről havonta küldünk tájékoztatást.