Premium 4 Business

Az út a sikerhez - Learn 4 Business

Learn 4 Business

Örömmel mutatjuk be a legjelentősebb magyarországi vállalatok igényei alapján kifejlesztett tanításmódszertanunkat, a Learn 4 Business üzleti szimulációkat.

 

Lényege, hogy a nyelvórák résztvevői valós üzleti helyzeteken keresztül tanulnak, éles munkahelyi szituációkban kell nyelvileg megfelelniük, minden órán egy-egy komplex projektfeladatot kell megoldaniuk.

 

Nincs kiszakadás a munkából, olyan, mintha a nyelvóra is a munkanap része lenne, azonnal használható tudást ad, a munkanyelv éles gyakorlásával – az így motivált nyelvtanulók izgalmas órákon vehetnek részt.

 

Ez Önnek idő és költség megtakarítása fókuszált és gyakorlati tanulással!

 

 

Learn 4 Leadership

Speciális, szakmai és vezetői területek nyelvét oktató programunk akár mini-MBA-ként is megállja a helyét.

 

Üzleti nyelvi, szaknyelvi, készségfejlesztő ’leadership’ és tudásfrissítő ’management’ modulokból álló kurzusunk egyedileg állítható össze: a vezető az előzetes igényfelmérésen saját, érdeklődésének megfelelő tantervet állíthat össze a kész modul-tematikákból.

 

Választható, szabadon variálható 10 és 20 órás modulok:

skills – beszéd, kiejtés, írás, fordítás

at work – tárgyalás, interjú, prezentáció

profession – pénzügy, jog, IT

management – projekt , minőség-, változásmenedzsment, motiválás

 

 

Learn 4 Professions

Tanulj a szakmai sikerekért - Learn 4 ProfessionsMi lenne, ha már minimális nyelvtudással testre szabott szaknyelvi szóanyagot, kifejezéseket és olvasmányokat nyújtana egy nyelvóra?

 

A folyékony nyelvtudás mellett is lehet fejleszteni a nyelvtudást szakmai témakörökkel, szakmai folyóiratok cikkeivel és azok beszédhelyzetbe helyezésével.

 

Úgy gondoljuk, cégvezetőként nem szívesen költene hosszan elhúzódó nyelvtanfolyamokra, ehelyett testre szabott, specifikus szaknyelvi képzéssel tenné hatékonyabbá és motiváltabbá munkatárasait.

 

Mindezekre a tanulási igényekre nyújtanak kiváló, értéknövelő képzési megoldást szaknyelvi tanfolyamaink.

 

Szaknyelvi témáink:

gazdaság, bank, pénzügy, számvitel, jog, EU , HR, marketing, értékesítés, beszerzés, műszaki nyelv, minőségügy, IT , gáz- és olajipar, autóipar, logisztika, idegenforgalom, vendéglátás, biztosítás, call center-ügyfélszolgálat, recepció-asszisztencia.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

További képzéseink, szolgáltatásaink:

ÁLTALÁNOS ÉS ÜZLETI TANFOLYAMOK ONLINE ÉS BLENDED KÉPZÉSEK BESZÉDKÉSZSÉG-FEJLESZTÉS ONLINE SZINTFELMÉRÉS