Szaknyelvi tanfolyamok

Szaknyelvi tanfolyamok

Célunk az, hogy a nyelvtanulók észre se vegyék, hogy nyelvórán vannak, legyen a szaknyelvi tanfolyam a munka integrált része. Szakma- vagy iparág-specifikus képzéseinket, célzottan a tanulók munkahelyi szókincsére építjük, így a munkahatékonyságot növeljük, a napi munkát támogatjuk a megfelelő kifejezések és beszédhelyzetek, panelek rögzítésével.

Az IT-től a marketing nyelvezetig, a logisztikától a pénzügyig mindenre van 100%-ban hasznos tananyagunk, szószedetünk, kifejezés- és szituációs gyűjteményünk. A gyógyszeripar, autóipar, olajipar és építőipar sem maradhatnak ki! A napi feladatokat támogató szituációk, „éles helyzetek” aktív gyakorlása lehetővé teszik a tanultak elmélyítését és azonnali alkalmazását.

  • Szakma-specifikus képzéseink: értékesítési, beszerzési, marketing, pénzügy, számvitel, gazdasági kereskedelmi, logisztikai, ügyfélszolgálat/call center, IT, műszaki-mérnöki, HR, EU szaknyelv Iparág-specifikus képzéseink: gyógyszeripari, építőipari, energiaipari, gáz- és olajipari, autóipari, turizmusi, banki, kiskereskedelmi (áruházi), egészségügyi szaknyelv
  • Hozzáértő, gyakorlott tanáraink a nyelvórák módszertani elemeit, az adott szakszókincsre építik: a gyakorlati feladatok a szakma tárgyköréből kerülnek ki, a megkívánt üzleti helyzetekre koncentrálva.
  • Tanári csapatunk többsége a nyelvi kiválóság mellett üzleti diplomával, vagy az adott szakmában, munkakörben eltöltött gyakorlattal is rendelkezik.
  • E-learning rendszerünk szaknyelvi moduljai kifejezetten a szótanulást és gyakorlást célozzák, így azok használata kiegészítő tanulásként nagyban javítja a tanulás hatásfokát. Még a házi feladat is lehet testre szabott.
Szaknyelvi tanfolyamok

Felkeltették az érdeklődésem,

Ajánlatot kérek!

Ajánlatkérésére 48 órán belül válaszolunk. Kérhet ingyenes próbaórát is, ha szeretné megtapasztalni.

Hírek, események

A felnőttképzés és nyelvi képzés aktuálisairól, eseményekről havonta küldünk tájékoztatást.