Soft skills nyelvtanfolyamok

Soft skills nyelvtanfolyamok

Az üzleti sikereket 7 fő készségnek köszönhetjük. Ki így, ki úgy, de mindenki ezeket a nyelvi készségeket használja napi szinten. Munkánk eredményességét, a napi stressz szintünket és motivációnkat nagyban meghatározza, hogy ezekben a helyzetekben hogyan használjuk a nyelvet.  Tudunk-e önbizalommal megszólalni, könnyedén reagálni, vannak-e berögzült nyelvi paneleink, amelyek megkönnyítik a beszédet? Eszünkbe jutnak-e a begyakorolt sémák egy riportnál, e-mailnél, prezentációnál? Tudunk-e angolul jegyzetelni még a meeting második órájában is? A teakonyhában is tudunk-e könnyeden társalogni, hétköznapi témákról fecsegni más nyelven beszélőkkel?

  • Egyedi, célirányos tanfolyamokkal  felpörgetjük a munkahelyi készségeket. 100%-ban gyakorlati nyelvi képzés, hasznos kifejezésekkel, panel mondatokkal, helyzet gyakorlatokkal tesszük azonnal használhatóvá a nyelvi tudást.
  • Az egyes témaköröket 40 órás egységekben, igény szerinti intenzitással, angol/német/francia nyelveken tartjuk vállalati kihelyezett formában.
  • Milyen szinteken ajánljuk? Tulajdonképpen nem számít, milyen szinten tartunk, egyszerűen kommunikálni kell! Az adott helyzetekben bármennyi szóval, akár minimális nyelvtannal, de reagálni kell, így akár már A2-es szinten is lehet színesíteni a nyelvtanulást egy-egy beszédkészség fejlesztő blokkal.
  • A változatos és életszerű helyzetek gyakorlásával lebontjuk a beszéd blokkjait, minden szinten ugrásszerű beszédkészség fejlődést, önbizalom növekedést eredményez.
  • A képzés kiinduló pontja egy alapos szint és igényfelmérés, mely alapján a tematikát tanáraink kicsit testre igazítják, a szituációkat résztvevők munkakörére formálják.
Soft skills nyelvtanfolyamok

Tematikák, témák

Megtanít a vélemény kifejezésére, ellenvélemény udvarias közlésére, megnyitásra, a megbeszélés tovább lendítésére, a téma visszaterelésére, összegezésre, lezárásra. A kifejezésgyűjtemény mindig kéznél lesz, ha meetingek előtt kellene egy hatékony mankó.

Kiknek prezentálok? Milyen céllal? Mennyi idő alatt? Hogy kezdjem hatásosan? Hogyan teremtsek kapcsolatot? A száraz adatokat hogyan dobjam fel? Milyen legyen egy emlékezetes lezárás? Hogy kezeljem a kínos kérdéseket? Képzésünk éles prezentálási lehetőséget biztosít hasznos panelmondatok gyakorlásával.

A telefonálás kifejezései egy jól körülhatárolható, hálás és tanulható téma. A köszönések, kérdések, problémamegoldás, üzenetek, ügyfélszolgálati feladatok sokunk napi rutinjának része. Alapfokú szinttől egészen középfokú szintig megéri újra és újra csiszolgatni telefonos szókincsünket, hogy a belső mosoly is hallatszódjon a telefonban a helyes mondatok mellett.

Megtanít egyre magabiztosabban árnyaltabban kifejezni érzéseinket, gondolatainkat, érdekeinket, meggyőződéseinket úgy, hogy a másik fél érdekeit is tiszteletben tartsuk. A képzés célja a nehéz kommunikációs helyzetek nyelvi megoldásának fejlesztése.

Munkahelyi eredményességünket nagyban megalapozza, ha megfelelő stílusban, a fogadó fél kulturális különbségeit figyelembe véve levelezünk, írunk beszámolót, memót vagy ajánlatot. Sablonokkal, hasznos kifejezés-gyűjteménnyel és rengeteg gyakorlással, javítási ötlettel látjuk el résztvevőket. Igény szerint nyelvtani frissítő órák is beilleszthetőek.

Képzésünk sok-sok panelmondatot gyakoroltat a legkülönbözőbb hétköznapi beszédhelyzetekben az időjárástól az autókon át a svédasztalig. Játékos feladatokkal feloldja a gátakat, hogy a könnyed beszélgetés ne állhasson az önbizalom és az üzleti siker útjába.

A fokozottan globalizálódó munkahelyi környezetünkben kiemelt szerepet kap kulturális és a nyelvi különbségek felismerése, elsajátítása. A képzés célja, hogy a mondandónkat egyszerűen, udvariasan, finom kifejezésekkel, humorunkat mindenkire tekintettel tudjuk használni a különböző kultúrájú kollégák és partnerek társaságában.

Felkeltették az érdeklődésem,

Ajánlatot kérek!

Ajánlatkérésére 48 órán belül válaszolunk. Kérhet ingyenes próbaórát is, ha szeretné megtapasztalni.

Hírek, események

A felnőttképzés és nyelvi képzés aktuálisairól, eseményekről havonta küldünk tájékoztatást.