Beszédfejlesztő nyelvtanfolyam

Beszédfejlesztő nyelvtanfolyam

A Rapid nyelvi képzésünk saját fejlesztésű, coaching szemléletű nyelvi képzés, célja a beszédkészség fejlesztése. Tankönyv használat nélkül, egyedi jegyzet és kifejezés gyűjtemény alapján, kizárólag szóbeli feladatokkal – szókincsbővítéssel, szituációs gyakorlatokkal, hasznos kifejezések rögzítésével, kiejtés javítással – segíti elő a résztvevők magabiztos nyelvhasználatát.

  • Rapid képzésünk 20 órás egységekből épül fel, intenzitás 1x2 órától az intenzív 4x5 óráig változhat, angol/német/francia/orosz/olasz nyelven kérhető.
  • A beszédkészség fejlesztését a tapasztalati tanulás módszereire alapozzuk, így az érdeklődésnek megfelelően választható általános, üzleti, utazással kapcsolatos vagy vezetői témákra épített kurzus ebben a formában.
  • Valamennyi blokk központi eleme a kommunikáció és beszédkészség-fejlesztés, a képzés 100%-ban gyakorlati feladatokra, élvezetes téma feldolgozásra épül, 100% célnyelv használat mellett.
  • A nyelvtanár szerepe megváltozik, facilitátorként, coachként van jelen a képzésen, interaktív formában dolgoztat fel egy-egy témát, irányított kérdéseket tesz fel, moderálja a résztvevők beszélgetéseit, és háttér-információkat nyújt az adott témával kapcsolatban.
  • A képzés fő célja, hogy a folyékony nyelvhasználatot fejlessze, a beszéd során a tanár keveset és nem prompt javít, de a szükséges nyelvhelyesség, félreérthető részek és szókincs, ill. kiejtés mind a helyére kerül.
Beszédfejlesztő nyelvtanfolyam

Tematikák, témák

A 100%-ban gyakorlatra épített kurzusunk témakörei az általános témájú társalgást, a bátor nyelvhasználatot és önbizalommal teli megszólalást fejleszti. Tréning jellegű és beszédet generáló nyelvi feladatokat, játékokat a következő témákból válogattuk: Emberi kapcsolatok; Életút és tervek; Munka-magánélet egyensúly; Konfliktus megoldás; Kultúrsokk (különféle kultúrák különféle szokásai).

A 100%-ban gyakorlatra épített kurzusunk témakörei a munkahelyi, üzleti nyelvezetet ölelik fel, ahol a célunk a bátor nyelvhasználat, önbizalommal teli megszólalás kialakítása.  Tréning jellegű és beszédet generáló nyelvi feladatok, játékok az Asszertivitás; Időgazdálkodás; Motiváció; Prezentáció; Tárgyalások és megbeszélések; Beszámolók témák köré épülnek.

A 100%-ban gyakorlatra épített kurzusunk témakörei az utazással kapcsolatos témákban tesz magabiztossá és fejleszti a spontán megszólalást, beszédkészséget. Tréning jellegű és beszédet generáló feladatokat, játékokat a következő témákból válogattuk: Hogyan küzdjünk meg az 5 halálos utazási félelemmel?; Anekdoták a repülés világából; Külföldi munkavállalás; orvosi ellátás külföldön; Elveszett poggyász;  Étteremben; Útbaigazítás; Ismerkedés.

A 100%-ban gyakorlatra épített kurzusunkat célzottan vezetőknek, vállalkozóknak ajánljuk, hogy a beszéd-készséget, kifejezéstárat  az őket körülvevő témákon keresztül fejlesszük. Terítékre kerül a Szituatív vezetés; Motiválás és csapatmunka; Delegálás és coaching;  Asszertív kommunikáció; Empátia; Érvelés; Napi hírek, aktualitások, trendek az üzlet világában.

Felkeltették az érdeklődésem,

Ajánlatot kérek!

Ajánlatkérésére 48 órán belül válaszolunk. Kérhet ingyenes próbaórát is, ha szeretné megtapasztalni.

Hírek, események

A felnőttképzés és nyelvi képzés aktuálisairól, eseményekről havonta küldünk tájékoztatást.