EGYNAPOS NYELVI TRÉNINGEK

"A beszédben nem a pontos nyelvtan számít, hanem a magabiztos, bátor megszólalás." Juventus

 

100% célnyelv
100% gyakorlat
100% élmény
100% hasznos tartalom
1 nap


Angol nyelvi tréning 1 napban

Nyelvi tréningeink egyedülálló alkalmak, hogy az angol tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos beszédhez. Nem szükséges hozzá a hosszas nyelvtanfolyam, elegendő 1 intenzív nap. 100%-ban gyakorlati feladatokkal készülünk, így a hasznos panel mondatok aznap beépülnek, a beszédkészség blokkjai áttörnek, garantáltan nő a magabiztosság.

                                                                                   

TRÉNING NAPTÁR 2018.


Dátum

Tréningnap témája

Szint


Tematika
(100%-ban gyakorlati feladatokra építve)


2018. május 17.

csütörtök 9:00-15:30


Assertive Communication
in English


B1+, B2
Communicating assertively in different situations; Making a request; Saying „no" (the psychology); Rejecting assertively; The constructive refusal (practice in real work place and real life situations); Active listening, asking the right questions on the target language;  Assertiveness in conflicts


2018. június 14.

csütörtök 9:00-15:30


English for HR


B1+, B2
Recruitment and selection, best practices; Employee relations: Work place situations, job related issues: (employment, absence  issues, managing conflicts); Dealing with grievances -      unsatisfactory work conditions, -      working hours -      job security -      low autonomy -      workload etc. (role plays); HR development issues, motivating staff and improving performance, best practices and new ideas -      reward and remuneration; Equal opportunities and diversity at the work place;


2018. július 13.

péntek 9:00-15:00


Reporting in EnglishB1+, B2
Használd ki a nyári időszakot és kösd össze a kellemeset a hasznossal! Nyelvi tréningünk 100%-ban gyakorlati feladatokra épül, azonnal használható panel fordulatokkal teszi színesebbé, gyorsabbá, önállóbbá és profibbá a munkahelyi feladatokat. A tréning különlegessége az, hogy változatos és játékos, szóbeli és írásbeli tréning feladatokkal rögzítjük a résztvevőkben a beszámolók, riportok, memok, angol nyelvű levelezés trükkjeit, fordulatait, különböző megoldásait. A hasznos kifejezések, mondatszerkezetek, panelek és anglicizmusok azonnal rögzülnek és a hosszú távú memóriában tárolódnak az élmény alapú képzésnek köszönhetően. Kössük össze a hasznosat a szórakozással!


2018. aug. 9.

csütörtök 9:00-15:30Presentations in English


B1+, B2
How to make a good first impression; Create  a strong start: Tools for an drawing attention and create interest; Iroduction techniques- story, anecdote, humour, shocking facts, mysterious statement -; Signposting  the route throughout the presentation; Using language and rhetoric tools to make impact (rhythm and stress, pausing, repetition, accumulation, metaphors, etc); How to get the message across; Creating and referring to visuals (rules); How to handle questions, and summarising for a long lasting last impression


2018. szept. 28.
péntek 9:00-15:30


Speaking Fluently


B1+, B2
Ez a nap a célzott beszédkészség-fejlesztésről szól, a beszéd blokkjainak áttörése, önbizalom és magabiztosság növelés a cél a tapasztalati tanulás módszereivel, játékosan, változsatosan, anyanyelvi trénerrel hozzuk felszínre a "lappangó" folyékony kommunikációt. Témaköreink általános, de a mindennapokban gyakran használt hasznos témák lesznek.


2018. okt. 18.
csütörtök 9:00-15:30


Workplace communication


A2,B1
A beszédben nem a pontos nyelvtan számít, hanem a bátor megszólalás. Ezen a tréningen, alapfokon is, hasznos munkahelyi beszédet elősegítő paneleket, kifejezéseket gyakorolhatnak be a résztvevők, érdekes tréningjellegű feladatokon, munkahelyi szituációkon, nyelvi játékokon keresztül. A beszédkészség fejlődése látványos a nagyobb intenzitásnak és a tapasztalati tanulásnak köszönhetően. Az élmény maradandó motivációt jelent. (Témák telefonálás, külföldi vendég fogadása az irodába, kérés, közbevetés, szervezés, nehéz nyelvi szituációk kezelése.) 

2018. nov. 16.
péntek 9:00-15:30

Meetings & Negotiations

 

 B1+, B2

What makes a meeting successful? Brainstorming ideas; Organising a meeting: an invitation emai; Small talk at the beginning of the meeting; The role of a chairperson, useful phrases for leading the meeting; Arguing for and agains; Expressing opinions; Interrupting others; Making recommendations; checking understanding, Work place situations, practice, practice, role play!!!

"Fantasztikus élmény volt! A Juventus valóban élen jár, ilyen pörgős, élvezetes, képzésen tényleg fényéveket lehet fejlődni."
Marcsi, tréning résztvevő


nyelvi tréningHelyszín: Juventus oktató terem, 1117 Budapest, Bercsényi u. 21. I/108.

nyelvi tréningIdőtartam: 9.00-15.30-ig

nyelvi tréningRészvételi díj:
- alapár
24.900 Ft/fő/nap + Áfa
Kedvezmények:
-
Partnereinknek: 19.900 Ft/fő/nap + Áfa
- 2 fő jelentkezése egy vállalattól: 19.900 Ft/fő/nap + Áfa
- Egy résztvevő 2 tréning napra jelentkezése esetén: 19.900 Ft/fő/nap
+Áfa
Kupon beváltás: A kupon beváltást a jelentkezési lapon tudja jelezni. Kedvezményes kupon esetén a kedvezmények összeadódnak. (Pl: partnereink részére az 50%-os kupon, 9.950 Ft/fő részvételi díjat jelent.) 

      Kérésére Áfa mentesen is tudunk számlát kiállítani.

nyelvi tréningAz ár tartalmazza: az előzetes szintfelmérést, tea-konyhával felszerelt oktatótermet, gyakorlott nyelvi tréner programvezetését, teljes körű szervezést és tájékoztatást, szószedet és kiegészítő anyagok megküldését min. 3 nappal a tréning előtt, jegyzet, toll, papír biztosítását, elégedettségi kérdőívet, bekészítést (víz, kávé, pogácsa).

nyelvi tréningLemondás: a tréning előtt 5 munkanappal van lehetőség a lemondásra. 5 munkanapon belüli lemondási szándék esetén javasoljuk a jelentkezés átadását másnak, ezt a Juventus szervezők felé írásban tudják jelezni. 5 munkanapon belüli lemondás esetén, a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni.

  JELENTKEZÉSI LAP

 


A résztve
vők véleménye:
1 nyelvi tréning nap többet jelentett  nekem, mint hónapokig járni egy  tanfolyamra. A társaság és a tréner  magával ragadott, igazán jól éreztem magam.  Motivációt, maradandóbb élményt és  azonnal hasznosítható tudást jelent
ett. Azóta is egyfolytában angolul gondolkozom:)www.juve.hu


A tréne
r véleménye:
 Az a különleges egy-egy napban,  hogy a résztvevők nagyon nyitottak, akítvan állnak a feladatokhoz és szinte sodródnak a játékokban, szituációkban. Észrevétlenül átáll a gondolkodás angolra, fantasztikus
látni a fejlődést.

A jelentkezési lapot a Katie.Farkas@juve.hu címre szíveskedjen eljuttatni. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!