Munkahelyi megoldások

Munkahelyi megoldások

Partnereink számára teljes körű szolgáltatási csomagot biztosítunk, mellyel minden képzésszervezési feladatot átvállalunk a szintfelméréstől a kommunikáción át a visszamérésig. Így fogunk együtt dolgozni:

  • A képzési program előkészítéseként egyeztetjük a képzési elvárásokat, a szervezeti célokat, ezeket folyamatosan szem előtt tartjuk a nyelvi program során.
  • A résztvevők névsora alapján rögzítjük a nyelvtanulókat online szintfelmérő rendszerünkbe, és szervezünk szóbeli szintfelmérést is a munkahelyükre, esetleg telefonon, skype-on mérjük fel őket.
  • A csoportbeosztás jóváhagyása után mindenkit értesítünk a képzés részleteiről, elvárásairól, tananyagról, kapcsolattartójáról, tanáráról.
  • Nyelvtanfolyam esetén modulonként írásban és szóban visszamérjük a haladást, a képzés végén pedig szintzáró vizsgát tesznek a nyelvtanulók.
  • A haladás naprakészen elérhető megosztott táblázatunkon keresztül, így a hiányzások, halasztások, elégedettség, vizsgaeredmények és a záróértékelés is bármikor megtekinthető.
Munkahelyi megoldások

Felkeltették az érdeklődésem,

Ajánlatot kérek!

Ajánlatkérésére 48 órán belül válaszolunk. Kérhet ingyenes próbaórát is, ha szeretné megtapasztalni.

Hírek, események

A felnőttképzés és nyelvi képzés aktuálisairól, eseményekről havonta küldünk tájékoztatást.