Mérés és eredményesség

Mérés és eredményesség

A rendszeres visszamérés, a haladás objektív visszajelzése kiemelt szereppel bír képzési folyamatunkban. Számunkra akkor sikeres a képzés, ha partnereink véleménye szerint is hasznosan térül meg a képzésre elköltött keret.

Egységes mérési, értékelési rendszerünk 5 pontja naprakész információkat partnereinknek a képzésekről és az egyéni fejlődésről.

  • Szint- és igényfelmérés: Minden képzésünk kiinduló pontja az ingyenes online szint- és igényfelmérés. Online tesztünk 9 biztosít megbízható szintezést, majd szóbeli felmérésünk (akár online vagy telefonon) nem csak a nyelvi szintet pontosítja, hanem az igényeket, elvárásokat, időpontokat, célokat is.
  • Modulzáró vizsga: a résztvevők a modulok végén írásban és szóban vizsgáznak, . 60%-os eredmény esetén léphetnek a következő szintre.
  • Szintzáró vizsga: 120-160 óra után várható, hogy nyelvtanulóink szintet léptek. Ezt írásban és szóban mérjük.
  • Elégedettségmérés: modulonként felmérjük, mennyire elégedettek a résztvevők tanáruk munkájával és saját teljesítményükkel. Az eredményeket a HR szervezettel egyeztetjük.
  • Riport: a képzésekről egyéni értékelést adunk, melyből látható a részvétel, a lemondás, a készségenként haladás alakulása. Ezt legtöbbször teljesítményértékelő megbeszélés keretében egyeztetjük a HR csapattal.
Mérés és eredményesség

Felkeltették az érdeklődésem,

Ajánlatot kérek!

Ajánlatkérésére 48 órán belül válaszolunk. Kérhet ingyenes próbaórát is, ha szeretné megtapasztalni.

Hírek, események

A felnőttképzés és nyelvi képzés aktuálisairól, eseményekről havonta küldünk tájékoztatást.