Minőségpolitikánk

Célunk, hogy a vevői igények alapján kialakított-testreszabott, sokrétű képzési szolgáltatásaival kulcsfontosságú felnőttképzési partnere legyen a magyarországi és európai gazdálkodó szervezeteknek.

 

Partnereink képzési szokásainak és elvárásainak legalaposabb megismerése mellett használható és piacképes tudást biztosítsunk a gazdaság szereplői számára, segítve ezzel sikerességüket munkájukban és biztosítva a nemzetközi kommunikációhoz szükséges idegen nyelvi kompetenciákat.

 

Küldetésünknek tekintjük a minőségi felnőttképzés megvalósítását és fejlesztését az EU oktatáspolitikai irányelveinek és a környezeti hatásoknak való folyamatos megfeleléssel, valamint a változtatásokra való rugalmas reagálással biztosítjuk Partnereink számára.

 

Fontosnak tartjuk, hogy szakmai megoldásaink és a képzés technikai színvonala jövőbe mutató megoldásokat biztosítson már ma, így a legmodernebb online, blended és kommunikációs lehetőségeket teremtsük meg nyelvtanulóink képzéséhez.

 

Engedélyezett intézményünk vezetősége, minden munkatársa és oktatója elkötelezett a minőségi felnőttoktatás és képzésfejlesztés iránt, ezért a gondot fordítunk a munkatársak folyamatos tájékoztatására és továbbképzésére, ezzel személyes kompetenciáik és minőségszemléletük fejlesztésére, továbbá képzési folyamatunk állandó továbbgondolására.

 

Engedélyezett felnőttképzési intézmény: E-000543/2014

 

A Juventus Képzési Központ megkapta az engedélyezett felnőttképzési intézmény státuszt, mely visszavonásig érvényes. 

 

Az új felnőttképzési szabályozás szerint az eddigi akkreditációs rendszert felváltja az ún. felnőttképzési engedélyezési folyamat, ami szigorúbb minőségbiztosítási rendszerrel, jobb tájékoztatással, új képzési programokkal garantálja Partnereinknek és a képzéseinken részt vevőknek a színvonalas nyelvtanulást.

 

Az engedély megléte Megrendelőink számára azt jelenti, hogy a Juventus Képzési Központban

- a jövőben is ÁFA-mentes képzések vehetők igénybe,

- államilag finanszírozott nyelvtanfolyamok lebonyolítására van lehetőség,

- Uniós források pályázataiban együtt tudunk indulni.

 

A Juventus Képzési Központ, mint a szervezeti nyelvi képzés piacán jelentős szerepet betöltő intézmény, üdvözli a jogalkotók szándékát a felnőttképzés súlyának, minőségének megerősítésére, ezáltal az eddig is eredményesen működő képzők és partnereik védelmére.

 

Mivel a Juventus Képzési Központ 2003. óta minőségirányítási rendszert működtet és azóta egyben akkreditált intézmény is, az új előírások eddig is a napi gyakorlat részét képezték. Az elmúlt évtizedben folyamatosan magas színvonalon, precíz adminisztrációval, szakmai kifogás, törvénysértés vagy büntetés nélkül biztosítottuk Partnereink eredményes képzési programjait. A piaci szereplők által kifogásolt magas anyagi letét intézményünk stabil anyagi helyzete miatt szintén nem jelent gondot.

 

Engedélyezett programok:

angol C1 E-000543/2014/C002

német B2 E-000543/2014/C001