ÉREZTED MÁR IGAZÁN HASZNOSNAK A NYELVÓRÁIDAT?

Testre szabott tartalommal, üzleti témákkal és valódi munkaszituációkkal motiváljuk a velünk tanuló felnőtteket. Dinamikus órávezetés, színes kiegészítők, változatosság és mozgás, üzleti játékok és szimulációk jellemzik óráinkat, hogy a résztvevők úgy érezzék, ez a munkanapjuk leginspirálóbb, leghasznosabb része. 

 

RAPID21 – It has arrived

A Juventus Képzési Központ 21 órás RAPID programjait az ilyen helyzetek kezelésére alkotta meg, speciális tananyagokkal, sok-sok helyzetgyakorlattal, munkakörökre, cég-profilra szabva. Célunk a villámgyors készségfejlesztés valamilyen speciális területen, így három különböző csomagunk közül kiválaszthatja azt a megoldást, ami legjobban testhezálló az adott helyzetben, legyen szó a beszéd-felpörgetéséről, prezentáció-készítésről vagy külföldi kiküldetésről.

.

Coaching szemléletű, beszédkészség-fejlesztő programok, az Ön szervezetére szabva:

Speak21, ami 100% beszédkészség javító feladatra épül, 
Win21, amely ugyanezt munkahelyi nyelvezetre alapozza, valamint a 
Travel21, amely utazásokra, konferenciákra készít fel hatékonyan. 

.

Ideális nyelvgyakorlási, szintentartási vagy fejlesztési megoldás, ha nem tudja megoldani a rendszeres tanfolyami órák látogatáságát, vagy gyorsan kell fejleszteni, specializálni nyelvtudását. Rövid idő alatt visszanyerheti önbizalmát, hogy megszólaljon az idegen nyelven és letöröljük az idő porát megkopott szókincséről, így látványosan jobban tud majd beszélni munkája során felfrissült nyelvtudását használva.

.

Amivel találkozni fog:

- 100% célnyelvhasználat anyanyelvi szinten beszélő, vagy anyanyelvi tanárral.
- speciálisan kidolgozott, tréning jellegű feladatok – játékok, ellazító, motiváló gyakorlatok, lendületes, szórakozva tanító órák, csoportfeladatok, versenyek, tanári coaching
- drillek – hasznos kifejezések, szófordulatok, történetek, memoriterek, dialógusok
- valódi beszédhelyzetek, élő szituációk eljátszása, rögzítése, javítása
- minden óra menetébe szervesen integráltunk kapcsolódó autentikus hanganyagokat és filmrészleteket, melyek élvezetes és motiváló módon fejlesztik a beszédkészséget
- ezzel a képzési formával vezettük be a szóbeli házi feladat fogalmát – a résztvevők minden alkalommal szóban - - gyakorolandó memoritert, szituációt, mondókát kapnak otthoni feladatként
- ellazító gyakorlatok, sok ismétlés
- lendületes, szórakozva tanító órák

.

Nyelvek: angol, német, orosz

Szintek: A2, B1, B1+, B2

Minimum 3x45 perc/alkalom

1-4, ideálisan 2 fő

 .

A coaching illetve tréning jellegű kurzus eredményeképpen nagyban javulnak a résztvevők kommunikációs stratégiái: több kombinációval, hasznos kifejezésekkel, az ismeretlen szavakat könnyen körülírva, nagyobb önbizalommal fognak beszélni.

 .

A kurzust beszédkészség- és igényfelmérés előzi meg, mely alapján testre (szintre, egyéniségre, munkakörre, nyelvi szintre és célokra) szabjuk a beszédtémákat és a kurzus menetét. 

.

A résztvevők tapasztalatai szerint a rövid kurzus felér több hónap nyelvtanfolyammal, és a koncentrált tartalom, a tréningjellegű gyakorlatok miatt nagyobb motivációt, maradandóbb élményt jelent.

.

Küldje el igényeit és elérhetőségeit és munkatársunk hamarosan cégére szabott ajánlattal jelentkezik!