Értékeink

Értékeink

6 jellemzőt emeltünk ki, amitől nyelvi képzéseink egy szervezet számára különlegesek, befektetésre érdemesek. Hiszen mára az emberi erőforrásba befektetni egyenlő a cég sikerességével. Ehhez nyújtunk minőségi és testre szabott megoldásokat.

Nyelvtanfolyamaink, nyelvi tréningjeink mind azt célozzák, hogy a munkatársak motivált erőforrásai maradjanak a szervezetnek, fejlődésüket nap mint nap érezzék, nyelvtudásuk hatékonysága elégedetté és büszkévé tegye őket.

Beszédközpontúság

A munkanyelvben nem a pontos nyelvtan számít, hanem a bátor, hatékony kommunikáció. Segítünk a gátakat lebontani, önbizalmat építeni, hasznos paneleket tanítani a vélemény kifejezéséhez, szép kiejtést a hitelességhez, szókincset a laza, fesztelen megszólalásokhoz.

A kommunikatív módszert alapul véve célzottan beépítjük a munkahelyi beszédpaneleket, hogy az aktív nyelvhasználat kialakuljon. Változatos, motiváló, szemléletes gyakorlatok, önbizalomépítő, élményt nyújtó órák, tapasztalati tanulás: ez az alap a mai felnőttképzésben, ezzel támogatja a Juventus-óra a bátor megszólalást.

Munkahelyi nyelv

A mindennapi üzleti nyelvet tanítjuk a sikeres munkahelyi kommunikációért. Munkahelyi szókincs, munkakörhöz illesztett szituációk. 100% gyakorlat, 100% célnyelvhasználat, hasznos panelek begyakorlása segíti az azonnal használható, tapasztalati úton megszerzett nyelvtudást.

A hatékonyan kommunikáló kolléga a szervezet igazi értéke. A Juventus azon dolgozik, hogy angolul vagy más nyelven is sikeresen vegyék a munkatársai a napi nyelvi akadályokat. A nyelvi fejlesztés így lesz megtérülő befektetés a szervezetnek.

Coaching szemlélet

Tanáraink coaching-szemlélettel, partnerként tekintenek a nyelvtanulóra, hogy együtt megtalálják a legjobb utat és a legmegfelelőbb módszereket a hatékony nyelvhasználathoz.

A nyelvi gátak lebontását, a cél elérését, az on-the-job fejlesztést és a tanulási tippek átadását olyan nyelvtanár segíti, aki üzleti edző is egyben. Prezentációk begyakorlása, érvelés, kérdezéstechnika, asszertivitás angolul is – igazán erre a tapasztalati tanulásra van szüksége mindenkinek a munkanyelvben.

Inspiráló nyelvórák

Dinamikus órávezetés, színes kiegészítők, változatosság és mozgás, üzleti játékok és szimulációk jellemzik óráinkat, hogy a résztvevők úgy érezzék, ez a munkanapjuk leginspirálóbb, leghasznosabb része.

A nyelvtanozás, fordítás, szigorúan könyv alapú haladás már a múlté, ennél sokkal több kell a felnőttek figyelmének fenntartásához. Testre szabott tartalommal, üzleti témákkal és valódi munkaszituációkkal motiváljuk a velünk tanuló felnőtteket.

Motiváció

A nyelvórák és nyelvi tréningek élményt, csapatépítő érzést visznek a munkanapokba. Nyelvóráink pörgős, hasznos alkalmak a munkaszituációk gyakorlására, inspiráló lehetőségek az önbizalommal teli nyelvhasználatra.

A kommunikatív, játékos módszerekkel, tanulást segítő internetes források inspirálják a nyelvtanulókat az órai részvételre és az órán kívüli gyakorlásra.

Innovatív képzési formák

A nyelvtanulók igénylik az újabb és újabb képzési formákat, ezért kreatív, innovatív tanulási formák sorát kínáljuk az online, blended megoldásoktól a workshopokon át a beszédfejlesztő villámtanfolyamokig.

Rövid, hasznos, technikával és rugalmassággal támogatott, motiváló és újszerű újdonságaink között minden szervezet megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Felkeltették az érdeklődésem,

Ajánlatot kérek!

Ajánlatkérésére 48 órán belül válaszolunk. Kérhet ingyenes próbaórát is, ha szeretné megtapasztalni.

Hírek, események

A felnőttképzés és nyelvi képzés aktuálisairól, eseményekről havonta küldünk tájékoztatást.