Cégeknek

MUNKAHELYI ÉRTÉKTEREMTÉS NYELVI KÉPZÉSEKKEL

Legyen jobb nap mint nap
A munkahely a legjobb helyszín a tanulásra. A dolgozó felnőttek legkönnyebben tapasztalati úton, valós motiváció mellett, gyakorlati feladatokon, éles példákon tanulnak. Amit ma a nyelvórán gyakorolnak, holnap az üzleti életben hasznosítják. A munkahelyi nyelvtanulás így 100%-ban beépül a munkahelyi kompetenciákba.
   ..

Üzleti villámtanfolyamok, üzleti sikerek
Mindennapi üzleti nyelv a sikeres munkahelyi kommunikációért. Munkahelyi  szókincs, munkakörhöz illesztett szituációk. 100% gyakorlat, 100% célnyelvhasználat, tapasztalt üzleti tanárokkal. Egyedi, 21 órás nyelvi tréningjeink villámgyors felkészülést és jelentős önbizalom növelést is jelentenek bármely üzleti szituációban.

Motiváló képzések, motiváltabb munkatársak
A hatékonyan kommunikáló kolléga a szervezet igazi értéke. A Juventus azon dolgozik, hogy angolul vagy más nyelven is sikeresen vegyék a munkatársai a napi nyelvi akadályokat. A nyelvi fejlesztés így lesz megtérülő befektetés a szervezetnek.
Érezte már igazán hasznosnak a nyelvórákat?
Testre szabott tartalommal, üzleti témákkal és valódi munkaszituációkkal motiváljuk a velünk tanuló felnőtteket. Dinamikus órávezetés, színes kiegészítők, változatosság és mozgás, üzleti játékok és szimulációk jellemzik óráinkat, hogy a résztvevők úgy érezzék, ez a munkanapjuk leghasznosabb része.
Szólaljon meg bátran!
A munkanyelvben nem a pontos nyelvtan számít, hanem a bátor, hatékony kommunikáció. Segítünk a gátakat lebontani, önbizalmat építeni, hasznos paneleket tanítani a vélemény kifejezéséhez, szép kiejtést a hitelességhez, szókincset a laza, fesztelen megszólalásokhoz. 
Coaching szemléletű nyelvórák
A nyelvi gátak lebontását, a cél elérését, az on-the-job fejlesztést és a tanulási tippek átadását olyan nyelvtanár segíti, aki üzleti edző is egyben. Prezentációk begyakorlása, érvelés, kérdezéstechnika, asszertivitás angolul is - igazán ezekre van szüksége mindenkinek a munkanyelvben.
Szaknyelvi tanfolyam munkahelyre szabva
Az IT-től a marketing nyelvezetig, a logisztikától a pénzügyig mindenre van 100%-ban hasznos tananyagunk, szószedetünk, kifejezés- és szituációs gyűjteményünk. A gyógyszeripar, autóipar, olajipar és építőipar sem maradhatnak ki! A napi feladatokat támogató szituációk, „éles helyzetek" aktív gyakorlása lehetővé teszik a tanultak elmélyítését és azonnali alkalmazását.
.............. Rugalmas, takarékos ötletek
Idő és költségtakarékos, rugalmas megoldásainkat a vállalati lehetőségekhez igazítjuk, közösen gondolkozva partnereinkkel. Legyen szó sokat utazó üzletkötőkről, több műszakban dolgozó kollékákról, cég-specifikus témafelkészítésről, akár szakképzési elszámolásról. Mindenhez teljes körű és szakértő segítséget nyújtunk.

 

Bővebben rólunk:

 

REFERENCIÁK A JUVENTUSRÓL NYELVI KÉPZÉSEK ONLINE SZINTFELMÉRÉS