1 NAPOS NYELVI TRÉNINGEK

A beszédben nem mindig a pontos nyelvtan számít, hanem a bátor, hatékony kommunikáció.

 

Válasszon a tréning naptárunkból, témák és szintek alapján! 
-
ugrásszerű beszédkészség-fejlődés

- magabiztosság, önbizalom növekedés
- azonnal beépülő kifejezések, eszköztár
- célzott témák, azonnal használható tudás
- élmény alapú tanulás, 100% gyakorlat és nyelvi játék
- előzetesen megküldött kifejezéstár a ráhangolódáshoz
- kiváló alkalom a kapcsolatépítésre is
- szintfelmérő tesztünk online elérhető, kitöltése ingyenes és kötelezettségmentes
- a teszt elérését a név és e-mail cím megadásával tudja kérni tőlünk

"Fantasztikus élmény volt! A Juventus valóban élen jár, ilyen pörgős, élvezetes, képzésen tényleg fényéveket lehet fejlődni."

TRÉNING NAPTÁR


2017.05.26.
péntek, 8.30-15.00.

 Leadership skills

B2, C1

A jól képzett vezetőnek gyakran arra van szüksége, hogy szakmai ismeretei mellett a nyelvi ismereteket is naprakészen tudja működtetni. A vezetők sokszor egyéni formában tanulnak, ez a tréning jó alkalom arra, hogy vezetői körben, csoportosan is próbára tegyék nyelvi készségeiket, kapcsolatépítésre is kiváló alkalom. Jellemző témák: asszertív kommunikáció, motiváció, értékelés, projekt vezetés.

2017.06.22.
csütörtök, 8.30-15.00.


 
HR in practice


B1+, B2
A résztvevők hatékony kommunikációs eszközrendszert és stílust szereznek idegen nyelven, a HR szakterület témaköreiben. Ebben a képzési formában a soft skillek, interperszonális készségek fejlesztésére is sor kerül, melyek azonnal hasznosíthatóak a mindennapi HR munkában. Egyedi szaknyelvi anyagaink e-learning formában is elérhetőek.

2017.06.30.
péntek, 8.30-15.00.

 
Presentations in English


B2
A tréning célja az angol nyelven történő nyilvános megszólalások és szakmai prezentációk hatékonyságának növelése, az idegen nyelvi kommunikációs hatékonyság fejlesztése. A résztvevők képesek lesznek bemutatóik megtervezésére, a hatékony felkészülésre,  valamint elsajátíthatják a hallgatóság megragadásához szükséges verbális és non-verbális technikák széles skáláját. Egyes feladatokat felveszünk és visszanézzük a résztvevők beleegyezésével.

 

AJÁNLJUK:

nyelvi tréning Azoknak a szervezeteknek, ahol a nyelvtudás belépési feltétel, mégis jó lenne időközönként frissíteni, gyakorolni, mélyíteni a munkanyelvet.
nyelvi tréning Azoknak, akik az időbeosztásuk, munkakörük miatt nem tudnak résztvenni nyelvtanfolyamon, de szeretnék fejleszteni a beszédkészségüket, aktiválni a tudásukat. 
nyelvi tréning Azoknak a vezetőknek, akik fejlesztéssel kívánják motiválni munkatársakat és gyors eredményt szeretnének látni.
nyelvi tréning Azoknak, akik már sokat tanultak angolul, de a megszólalás, a folyékony, spontán kommunikáció még akadozik.
nyelvi tréning Azoknak, akik munkájukat hatékonyabban szeretnék végezni, önfejlesztéssel előreléni és szívesen gyakorolnák az elő munkahelyi szituációkat kockázatok nélkül.
nyelvi tréning Azoknak, akik szívesen építik a kapcsolatot más cégek képviselőivel.
nyelvi tréning Akik egyetértenek velünk abban, hogy a nyelvet élményszerűen eredményesebb tanulni, játékosan aktiválni, kreatívan rögzíteni

 

HOGYAN KELL ELKÉPZELNI A NYELVI TRÉNINGET?

nyelvi tréning A 8x45 perces tréning nap egy témakör vagy készség fejlestrésére fókuszál, megmozgató, érdekes és a "tapasztalati tanulásra épülő" játékos módszertannal. 
nyelvi tréning 100% gyakorlat, 100% célnyelv használat
nyelvi tréning Valódi beszédhelyzetek és munkahelyi feladatok szimulációja
nyelvi tréning Előzetesen megküldött szószedet és kifejezéstár ráhangolódásként
nyelvi tréning Aktív, dinamikus, szórakoztató tanulás
nyelvi tréning Min 4, max 10 fős csoport, a résztvevők különböző vállalatoktól érkeznek azzal a céllal, hogy a nyelvi készségeiket látványosan felpörgesség egy nap alatt.
nyelvi tréning A tréning eredményeképpen látványosan javulnak a résztvevők kommunikációs stratégiái: több kombinációval, hasznos kifejezésekkel, könnyedén, nagyobb önbizalommal fognak beszélni.

 

 

 


"Érdekes volt látni, hogy más emberek, cégek, hogyan oldják meg a nyelvi feladatokat:) Egész jó kis csapatmunka alakult ki, egy közös prezentációt készítettünk."


TOVÁBBI RÉSZLETEK

nyelvi tréningHelyszín: Juventus oktató terem, 1117 Budapest, Váli u. 5. I/108.

nyelvi tréningÁr: 28.000 + Áfa Ft/fő/tréning nap

nyelvi tréningKedvezmény:
2 fő jelentkezése egy vállalattól: -10%/fő/tréning nap
Egy résztvevő 3 tréning napra jelentkezése esetén: - 15%/fő/tréning nap

A kedvezmények nem összevonhatóak, átfedés esetén a magasabb kedvezményt vesszük figyelembe.

nyelvi tréningKupon beváltás: A kuponok regisztrációjára, azaz a tréning időpontokra való bejelentkezésre a kupon igénybevételével 2017. jan. 31-ig van lehetőség. A kuponok felhasználási határideje: 2017.09.30.

nyelvi tréningAz ár tartalmazza: az előzetes szintfelmérést, tea-konyhával felszerelt oktatótermet, gyakorlott nyelvi tréner programvezetését, teljes körű szervezést és tájékoztatást, szószedet és kiegészítő anyagok megküldését min. 3 nappal a tréning előtt, jegyzet, toll, papír biztosítását, elégedettségi kérdőívet, bekészítést (víz, kávé, pogácsa), jelenléti ívet és visszacsatolást a tréninget követően.

nyelvi tréningLemondás: a tréning előtt 5 munkanappal van lehetőség a lemondásra. 5 munkanapon belüli lemondási szándék esetén javasoljuk, a jelentkezés átadását másnak, ezt a Juventus szervezők felé írásban tudják jelezni. 5 munkanapon belüli lemondás esetén, a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni.

  JELENTKEZÉSI LAP

 


A résztve
vők véleménye:
1 nyelvi tréning nap többet jelentett  nekem, mint hónapokig járni egy  tanfolyamra. A gyakolatok, a társaság és a tréner  pedig magával ragadott:) csak mondtam  és mondtam, munkahelyi példák, nyelvi  jáékok, igazán jól éreztem magam.  Motivációt, maradandóbb élményt és  azonnal hasznosítható tudást jelent
ett.www.juve.hu


A tréne
r véleménye:
 Az a különleges egy-egy napban,  hogy a résztvevők nagyon nyitottak, akítvan állnak a feladatokhoz és szinte sodródnak a játékokban, szituációkban. Észrevétlenül átáll a gondolkodás angolra, fantasztikus
látni a fejlődést.

A jelentkezési lapot a szilvia.kiraly@juve.hu címre szíveskedjen eljuttatni. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal