A Juventusról

PARTNER A VÁLLALATI KÉPZÉSBEN


TAPASZTALAT

Nyelviskolánk 1991 óta meghatározó szereplője a hazai felnőttképzésnek, széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az európai szervezetek igényeinek való megfelelésben, a magas színvonalú és teljes körű képzés-management biztosításában.

   ..

  ÜZLETI FÓKUSZ

A partnereinknél nyelvet tanuló munkatársak célja legtöbb esetben a munkájukhoz szükséges, használható nyelvtudás megszerzése. Képzéseink középpontjában ezért a munkahelyi nyelvi kompetenciák gyors és hatékony fejlesztése áll.

ENGEDÉLYZETETT INTÉMÉNY
Intézményünk engedélyezett programokkal rendelkezik és a felnőttképzési törvény hatálya alatt működve mindenben megfelel a legszigorúbb minőségirányítási, pályázati és elszámolhatósági feltételeknek.

vállalati nyelvi képzés INNOVATÍV, KREATÍV

Erősségünk az innovatív és kreatív képzési megoldások fejlesztése: a Rapid készségfejlesztő tanfolyamok kialakítása, e-learning, blended képzési megoldásaink mind idő- és költségmegtakarítást jelentenek megrendelőinknek.

SZAKÉRTELEM
Szervező munkatársaink szakértelemmel, rutinnal és folyamatos odafigyeléssel, a határidők pontos betartásával támogatják a megrendelő HR-szervezetét. Nagy szerepet kap a gyors, hatékony problémamegoldás, a folyamatos tájékoztatás és a megbízható, jó kapcsolat kialakítása és fenntartása.
vállalati nyelvi képzés STRATÉGIAI PARTNERSÉG

Partnereinknek teljes körű szolgáltatási csomagot, a juve képzésmanagement® rendszert biztosítjuk, melyhez a képzés mellett előzetes igényfelmérés, valamint kiegészítő nyelvi és további ingyenes szolgáltatások sora kapcsolódik. Különös hangsúlyt fektetünk a képzések eredményességére, ennek érdekében egységes vizsgarendszert, hatékony mérési pontokat és rendszeres jelentéseket dolgoztunk ki.

KIVÁLÓ TANÁROK

Hosszú évek óta jól bevált tanári csapattal dolgozunk, akiknek kiválasztására, teljesítményértékelésére és továbbképzésére nagy gondot fordítunk. Tanáraink az üzleti nyelv tanításában, felnőttképzésben jártas, kiváló nyelvtudású szakemberek.

................... HIVATÁSUNK A FELNŐTTKÉPZÉS

A két évtized felnőttképzésben eltöltött tapasztalat arra tanított bennünket, hogy törekedjünk a maximumra: legyünk szakértők a felnőttképzés módszertanában és a motiválásban, a vállalati képzések tapasztalatait és igényeit folyamatosan építsük be a képzési programjainkba, ismerni kell a felnőttképzési jogi szabályozás rejtelmeit, legyünk képesek a folyamatos megújulásra.

 

 

 

Bővebben rólunk:

 

REFERENCIÁK A JUVENTUSRÓL NYELVI KÉPZÉSEK ONLINE SZINTFELMÉRÉS