Vezetői nyelvtanfolyamok

Cél: fókuszált kommunikáció-fejlesztés, intenzív tanulás, gyors szintlépés, üzleti nyelvi fejlesztés, szintentartás, nyelvvizsga felkészítés.

 

Egyszemélyes nyelvi képzés, a vezető beosztásához illeszthető órákkal, rugalmas időbeosztással, testreszabott készségfejlesztéssel és egyéni haladási ütemmel.

A nyelvtanfolyam tematikáját a résztvevő igényei, a szükséges üzleti témakörök és helyzetek szerint alakítjuk (pl. kapcsolatteremtés, kapcsolattartás, céginformáció, telefonálás, megbeszélések, külföldi utazás, konferencia). Legtöbbször a résztvevő munkaköréhez igazított munkahelyi szókincsre és gyakorlati szituációkra épül, melyet partnereink profilja és tevékenységi köre alapján testre szabunk. Az üzleti képzéshez illesztjük az órák módszereit is: helyzetgyakorlatok, esettanulmányok, prezentációk, friss hírek, cikkek és kommunikációs tréning elemek segítik az aktív tudás megszerzését.

 

Az oktatás jellemzői:

-      Koncentrált, célzott kommunikáció-fejlesztés (beszédkészség, beszédértés, íráskészség, szövegértés).

-      Tanulási stratégiákkal segítjük az órán kívüli tanulást, kommunikációs stratégiákkal a meglévő tudás hatékony felhasználását.

-      Korszerű technika használata: mp3, cd-rom, dvd, interaktív tábla, podcastok és más online források.

-      Dinamikus, felkészült, lelkiismeretes tanárok.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

További képzéseink, szolgáltatásaink:

ÁLTALÁNOS ÉS ÜZLETI TANFOLYAMOK NYELVI TRÉNINGEK CÉGEKNEK ONLINE SZINTFELMÉRÉS