E-learning

www.wordsatwork.hu

 

A words@work online nyelvtanulási rendszer (röviden: w@w, ejtsd: vav) a Juventus Képzési Központ 20 éves vállalati nyelvtanítási tapasztalata alapján kidolgozott, saját tervezésű és fejlesztésű, nyitott képzési forma. Interneten elérhető kurzusai elsősorban a munkahelyi nyelvhasználók legújabb igényeire válaszolnak speciális és fókuszált, rövid képzések formájában.

1. Munkahelyi készségfejlesztés: Pl. prezentációk, tárgyalások, telefonálás, ügyfélszolgálat.
2. Üzleti nyelvi leckék: Business English (levels: Elementary-Advanced)
3. Szaknyelvi kurzusok: HR, pénzügy, logisztika, IT, értékesítés, beszerzés, marketing, jog, olaj és gázipar, autóipar

 

Főbb jellemzők

Rövid, 20 órás leckékből áll, könnyebb a haladást, alkalmakat betervezni.
Tanári konzultációs lehetőség.
A feladatokat többször is meg lehet ismételni. 
vállalati nyelvi képzés Minden kurzus az adott lecke szavainak, kifejezéseinek áttekintésével, magyarázatával kezdődik, ráhangolódva a nyelvi lecke tartalmára.
vállalati nyelvi képzés A feladatok változatosak és könnyen kezelhető a felület.
Anyanyelvi hanganyagainkat aktuális, hasznos tartalommal töltöttük meg.
A fejezeteket ellenörző teszt zárja, ami 60%-os kitöltés esetén enged tovább lépni.

Korlátlan levelezés a csoporttársakkal, a tanárral és HR adminnal. Az üzenőfalon keresztül pedig tanár az egész csoportunknak egyszerre tud házi feladatot adni, vagy hasznos információkat továbbítani.

 

 

 

 

 

 

 

Vállalati képzésekhez tervezve
A w@w kiválóan alkalmas a vállalati nyelvtanfolyamok kiegészítésére vagy akár kiváltására, nagy hangsúlyt kapott a nyomon követés és mérhetőség lehetőségeinek kialakítása, valamint a HR szervezetek közvetlen, online bekapcsolása ebbe a folyamatba.

 

HR admin lehetőségek

vállalati nyelvi képzés Online szintfelmérés: a képzés első lépése a szintfelméő tesztek kitöltése, melynek naprakész, részletes eredményeit a HR is követheti, listázhatja, exportálhatja.

vállalati nyelvi képzés Virtuális csoportok: lehetőség van csoportok kialakítására. A 2-6 fős, virtuális csoportokat a résztvevők munkaköre alapján célszerű összeállítani, hiszen így fókuszáltan a számukra legmegfelelőbb w@w-okból állítható össze a tananyaguk

vállalati nyelvi képzés Monitoring: HR adminként a saját online belépővel lehetőség van az összeállított csoportok munkáját, valamint az egyes felhasználók eredményeit külön is nyomon követni.
vállalati nyelvi képzés Statisztikák: A eredményeket nemcsak egyénileg tulehet megnézni, hanem csoport szinten, vagy w@w-okra bontva, illetve összesítve is. Ezeket a statisztikákat megtekinthetem online, vagy egy gombnyomással akár Excel-be exportálva.

vállalati nyelvi képzés Kommunikáció: A saját online belépőmmel a w@w rendszeren belül válthatok közvetlenül levelet minden résztvevővel, aki szervezetünk részéről a w@w-ban tanul. Így közvetlenül rá tudok kérdezni egy gyengébb eredmény vagy a ritkább belépés okára, vagy gratulálhatok a szép teljesítményhez is!
vállalati nyelvi képzés Speciális HR felhasználási lehetőségek: Admin jogosultsággal regisztrálhat korlátlan számban felhasználókat szintfelmérésre (pl. egy nagy volumenű kiválasztási folyamatban), illetve rögzíthet felhasználókat, csoportokat,, azaz korlátozás nélkül használhatom a rendszert. Természetesen azonnal megtekinthetem/letölthetem az eredményeket is, további részletes statisztákkal együtt.AJÁNLATKÉRÉS

 

Tudjon meg többet:

vállalati nyelvi képzés
MIÉRT A JUVENTUS? BLENDED KÉPZÉSEK SKILLS 21 ONLINE SZINTFELMÉRÉS